background
Consultanță

Consultanță technică

Asistență completă și expertiză în selectarea, proiectarea și instalarea de panouri solare. Echipa Green Solution oferă consultanță de înaltă calitate pentru a-i ajuta pe clienți să obțină răspunsuri la toate întrebările, să își reducă costurile de energie și să obțină o sursă independentă cu ajutorul unor sisteme solare eficiente.

Proiectare

Proiectarea sistemelor solare

Planificarea pentru instalarea unor sisteme eficiente este unul dintre cei mai importanți pași. Un fundal profesional asigură fiecare etapă de proiectare. În urma unui studiu și a unei consultări, pregătim planuri precise pentru a asigura o instalare sigură și fără probleme. 

Execuție

Instalarea sistemelor fotovoltaice

Instalarea sistemelor solare este realizată de echipa noastră de tehnicieni calificați. Dispunem de toate instrumentele și cunoștințele necesare pentru a realiza proiectele cât mai rapid și mai sigur, și, prin urmare, la cel mai accesibil preț. Ne asigurăm că, după consultanță și planificare, și execuția este realizată la cele mai înalte standarde. 

Mentenanță

Întreținerea sistemelor fotovoltaice

Echipa Green Solution se ocupă, de asemenea, de întreținerea sistemelor solare deja instalate. Pentru noi, un proiect este pe termen lung și nu se încheie odată cu execuția sa. Suntem la dispoziția tuturor clienților noștri, pentru orice întrebare sau situație în parte. 

Furnizarea panourilor solare

Furnizarea panourilor solare

Furnizarea panourilor solare de calitate face, de asemenea, parte din serviciile noastre. 

Furnizarea de stații de încărcare a mașinilor electronice

Furnizarea de stații de încărcare a mașinilor electronice

Reprezentarea și distribuirea de încărcătoare pentru mașini electrice este una dintre ramurile Green Solution. 

office@greensolution.ro

Luni-Vineri: 8:00-17:00

Vă contactăm în cel mai scurt timp posibil, dacă completați formularul de pe această pagină. Sau, sunați-ne: +40 (770) 213 830

Environmental Sensitivity

Personalised Solutions

Performance Measures

Contactează-ne

Metoda preferată de contact