background

Despre Noi

Descrierea companiei

Suntem pregătiți pentru energia solară, tot ce avem nevoie este să o folosim eficient!

17

Ani de experiență în domeniul electric

15

Angajați calificați în echipa noastră

about

Conducem tranziția către sisteme energetice mai durabile, mai fiabile și mai accesibile. Cu tehnologiile noastre inovatoare, energizăm societatea, acesta este scopul nostru! Intensificarea fenomenelor meteorologice extreme și creșterea nivelului mării sunt semne inconfundabile ale schimbărilor climatice. Aproximativ 850 de milioane de oameni trăiesc încă fără acces la electricitate, care reprezintă fundamentul dezvoltării durabile. Cum putem satisface cererea tot mai mare de energie electrică, protejând în același timp clima și făcând din planetă un loc mai bun?

De ce ne-ai alege pe noi? Calități.

Energizați societatea cu sisteme energetice durabile și fiabile!

Un sistem solar reprezintă o oportunitate pentru oricine dorește să reducă facturile lunare la utilități și să facă o investiție pe termen lungv

background

Experiență

Oferim soluții în domeniul electric de mai bine de 15 ani, experiență care ne recomandă ca fiind un partener serios în care puteți avea toată încrederea.

background

Profesionalism

Venim în întâmpinarea nevoilor dvs cu o echipă de specialiști, care este în continuă perfecționare și dezvoltare profesională.

background

Calitate

Colaborăm cu parteneri de top, astfel putem oferi clienților noștri o gamă de soluții și proiecte bazate pe cele mai noi tehnologii.

background

Servicii complete

Oferim servicii complete de la consultanță, proiectare până la execuție și mentenanță.